Om oss | Tandläkarhuset Spånga

Vi kan tänder. Dentiq är en modern tandvårdsklinik centralt belägen i Sundbyberg. Genom ett heltäckande utbud anpassat efter patienternas behov i kombination med en inbjudande miljö skapar vi leenden för livet. Med den senaste teknologin och utbildningen håller vi oss i framkant, inte bara inom estetisk, utan även inom allmän tandvård.
Vi är Dentiq, och vi kan tänder.

Allt i allo

Vår klinik består av allmäntandläkare, tandhygienist och två specialist tandläkare inom kirurgi och protetik. Hos oss får du tillgång till avancerade behandlingar, i form av bland annat implantatkirurgi, total bett-rehabiliteringar. Vi har även lång erfarenhet inom estetisk tandvård. Vi utför givetvis även allmän tandvård, som för oss innebär det livslånga underhållet av dina tänder hos både tandläkare och tandhygienist.

Kliniken är elegant och behaglig, utrustade med den senaste tandvårdstekniken. Målet är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen under sitt tandläkarbesök.

Kliniken är ansluten till den allmänna Försäkringskassan.

Philip Bemerre Legitimerad tandläkare och klinikchef
Roy BarsoumLegitimerad tandläkare
Roy tog sin tandläkarexamen i Spanien 2017 och har sedan dess varit verksam som tandläkare på Folktandvården innan han 2020 joinade teamet på Dentiq.
Utöver allmän tandvård har Roy ett stort intresse för implantat och allmän kirurgi. Roy har dessutom gått flera kurser för att utöka sin kompetens.

Roys mål är att alltid prioritera patientens behov och förtroende. Med Roy kan ni kommunicera på Svenska, Engelska, Spanska samt Arabiska.

Aysegül TasciLegitimerad tandläkare
Allan PartoviLegitimerad tandläkare
Benyamin AmiriLegitimerad tandhygienist
Nuray ÖglüTandsköterska
Vladislava DjuricTandsköterska